ΠΟΡΕΙΑ  ΠΟΛΛΩΝ   ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

Διδάξαμε χιλιάδες υποψήφιους, ανταποκριθήκαμε σε όλα τα εκπαιδευτικά  συστήματα αξιολόγησης  και βέβαια    είμαστε  έτοιμοι για  όποιο  νέο εκπαιδευτικό σύστημα  αποφασίσει  το  Υ.Π.Ε.Π.Θ. Οδηγήσαμε   τους  μαθητές  μας  με επιτυχία  τόσο  στις Πανελλαδικές Εξετάσεις  όσο  και  στην  επίδοση  τους  στο  σχολείο.

 


 

ΜΕ  ΣΤΟΧΟ  ΤΗΝ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Η προετοιμασία των μαθητών μας , στηρίζεται  σε ένα πρόγραμμα σπουδών   κατ’ αρχήν   ευέλικτο   να  παρακολουθήσει  κάθε  φορά τα  νέα  δεδομένα. Το κυρίαρχο όμως είναι να διαμορφώσει υψηλό επίπεδο γνώσεων σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Με αυτό το κριτήριο είναι γραμμένα τα βιβλία-βοηθήματα τα οποία οι μαθητές χρησιμοποιούν, αλλά και τα Προτεινόμενα Θέματα (εφ’ όλης της ύλης) τα οποία καλούνται να λύσουν κατά τη χρονική περίοδο των επαναλήψεων. 

 


 

ΟΙ  ΒΑΣΙΚΕΣ  ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ   ΤΟΥ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  ΕΙΝΑΙ:

 1. Επαρκής ώρες διδασκαλίας.

2. Διαμόρφωση  ομοιογενών  τμημάτων. 

3. Καθημερινή  προφορική  και  γραπτή  (test)  εξέταση. 

4. Τρίωρα  διαγωνίσματα  κατά  τα  πρότυπα  των  πανελλαδικών  εξετάσεων. 

5. Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι το Φροντιστήριό μας συμμετέχει στην διαδικασία, η οποία ονομάζεται Επαναληπτικά Θέματα και η οποία οργανώνεται από τον ΟΕΦΕ (Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος).

Αυτά είναι διαγωνίσματα με θέματα που αφορούν σε όλη την ύλη, επιλέγονται από επιτροπές καθηγητών και στόχο έχει να προσομοιάσει τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Στην διαδικασία αυτή συμμετέχουν όλες οι τάξεις του Λυκείου.

 ΚΙ ΑΚΟΜΗ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Είναι  απαραίτητή  η βοήθεια   μας  στον  προσανατολισμό των μαθητών   μας τόσο για την επιλογή  κατεύθυνσης, όσο και για την  προτίμηση των σχολών στη συμπλήρωσή του μηχανογραφικού δελτίου με  κριτήριο  την επαγγελματική αποκατάσταση, αλλά και τα όνειρά τους.

Με προσοχή και νοιάξιμο είμαστε πάντα δίπλα στους  μαθητές αλλά και στους γονείς τους,  πρόθυμοι  να  συζητήσουμε, να  στηρίξουμε και  να  λύσουμε  το  όποιο  θέμα   τους απασχολεί.
Πάνω  απ’  όλα  είναι  η  αγάπη  μας  για  τα  παιδιά,  που  μας  κάνει  να  είμαστε  πρώτη  επιλογή  τους.